Vintage HiFi og high-end HiFi til lydentusiaster

Besøg vores store demo-rum og lager med alt i HiFi

​Drømmer du om vintage HiFi, eller leder du efter high-end HiFi? Så kan vi hjælpe dig. Hos JJ-Teknik elsker vi teknik og god lyd, og vi forhandler blandt andet højttalere, forstærkere og PA-anlæg. 

Vi holder til i Farum, men lydentusiaster fra hele Sjælland og København kommer for at se vores store demo-rum og vores lager. Her deler vi gerne ud af vores passion.

Vi er garvede specialister inden for teknik og god lyd

​Vi råder over et demo-rum på 150 m2. Her kan du se et udvalg af de produkter, som vi personligt har udvalgt fra besøg på alverdens HiFi-messer. Vi vælger kun produkter, som vi selv kunne tænke os at eje.

Vi har endvidere et stort lager, der også rummer alt, hvad musikhjerter begærer. Vi har både vintage og high-end HiFi til salg som for eksempel Krell, Mark Levinson og Tandberg. Nogle anlæg er helt op til 40 år gamle. Derudover forhandler vi vores eget mærke, der hedder Zingali. Vi importerer det fra Italien, og her er højttalere og PA-anlæg vores speciale.

Vi er kort sagt ikke ligesom din gængse stereo-pusher. Vi er garvede specialister, og vi er entusiaster inden for teknik og god lyd. Vi deler meget gerne ud af vores store viden, hvis du søger ”best vintage HiFi speakers” eller andet HiFi-udstyr.

Derudover tilbyder vi reparation, modificering og ombygning af alt inden for HiFi.

Køb af vintage HiFi og high-end HiFi hos en professionel

Du er altid velkommen i vores store demo-rum, og det tager blot 20 minutter at køre i bil fra København til Farum. Vi har masser af parkeringspladser, og der er gratis parkering. Du kan også kontakte os pr. tele​fon eller e-mail, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af high-end HiFi, herunder vintage HiFi.​

Hvad siger vores kunder

Super proff og god service

Man føler sig godt behandlet med det samme, og ens "problemer" bliver taget seriøst.

Peter Rex

Meget ros

Har meget ros til Teknikker og til det arbejde han har udført for mig.

René Andersen

Det helt rigtige sted

Når de gamle højttalerenheder skal renoveres er dette det helt rigtige sted.

Jan Svendsen

Fantastisk rådgivning

Fantastisk rådgivning og Jan og Jens kan virkelig deres kram.

Anders Jensen

JJ-Teknik ApS

Bygmarken 26

3520 Farum

Kontakt os

Telefon: 44 99 07 05

E-mail: jjteknik@jjteknik.dk

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket