Forstærkerreparation og højtalerreparation på elektronikværksted

Alt i reparation, modificering og ombygning af HiFi

​Er du på udkig efter et dedikeret elektronikværksted, der for eksempel tilbyder forstærkerreparation og højtalerreparation? Så er vi det rette sted. Hos JJ-Teknik i Farum reparerer vi alt fra eksklusivt high end HIFI og vintage HIFI-udstyr til konsumgrej fra dine gængse elektronikkæder.

Vi tilbyder også modificering og ombygning af lydenheder og stereoanlæg. Vores kunder kommer fra hele Sjælland, herunder København.

Vi er lagerførende i et bredt udvalg af reservedele

​Vores speciale er reconing og restaurering af højttalere og forstærkere. Den mest almindelige form for reparation af højtaler er udskiftning af kantophæng, hvis de er defekte eller mørnede. Derudover ser vi ofte revner i membranen.

Den slags defekter kan forekomme, men en reparation kan være en bedre investering end køb af nye lydenheder. Ofte skal højtalerne blot friskes op, men der er også meget udstyr, der åbenlyst har levet et hårdt liv.

Vi laver både kosmetiske og tekniske reparation af højtalere og forstærkere, og vi har rigtig mange års erfaring med det. Vi kan også hjælpe med reparation af bilstereo. Vi laver alle former for forstærkerreparation, højtalerreparation og anden HiFi-reparation. Kom forbi værkstedet med dine stereohøjttalere, din forstærker, din videomaskine eller din pladeafspiller, så vi kan reparere udstyret.

Vi er lagerførende i et bredt udvalg af reservedele, og vi kan reparere alt, så længe vi har eller kan skaffe reservedelene. Vi er hovedværksted for en af landets absolut større elektronikkæder, og derfor har vi altid et bredt sortiment af dele.

Du finder i øvrigt alt, hvad musikhjertet begærer, på vores lager. Vi fører high-end-udstyr såsom Krell, Mark Levinson og Tandberg, der er helt op til 40 år gamle. Dermed giver en tur på værkstedet et nostalgisk tilbageblik og en visuel præsentation af, hvor meget der er sket i de seneste 30 år.​

Få et tilbud på forstærkerreparation eller højtalerreparation

​Ældre elektronik skal have en kærlig hånd. Lad professionelle fagfolk hjælpe dig med reparation af forstærker eller højttalerenhed. Lyd er vores passion, og med vores ekspertviden er vi ikke bare din normale elektronikbutik – vi er eksperter i blandt andet forstærkerreparation og højtalerreparation.

Et hurtigt kig på et par fakturaer og arbejdssedler afslører, at priserne på vores reservedele er yderst konkurrencedygtige. Samtidig er timelønnen så lav, at alle har råd til at få repareret deres hjertebørn.

Kontakt os på telefon 44 99 07 05 for at høre mere om priser og reservedele. Du kan også skrive til os på e-mail jjteknik@jjteknik.dk, hvis du har et enkelt spørgsmål. Bemærk, at vi har gratis parkering ved værkstedet.​

JJ-Teknik ApS

Bygmarken 26

3520 Farum

Kontakt os

Telefon: 44 99 07 05

E-mail: jjteknik@jjteknik.dk

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket