Zingali højttalere 

4 Modeller:​

QA2.8,  QA3.8, QA2.10, QA3.10

Katalog:​

Se katalog her

Zingali højttalere 

2 Modeller:​

Client EVO 1.5, Client EVO 3.18

Katalog:​

Se katalog her

Zingali højttalere 

Model:​

HM 2.12

Xindak

Køb højtaler eller køb PA-anlæg af entusiastiske fagfolk

Besøg vores store demo-rum med alt i lyd og HiFi

​Skal du have nye højtalere eller et nyt PA-anlæg? Så køb højtaler eller køb PA-anlæg hos JJ-Teknik. Vi har mange års erfaring med HiFi, og vi er specialister inden for blandt andet højttalere og forstærkere.

I 1986 begyndte vi på HiFi Klubbens værksted, men i slutningen af 90’erne startede vi eget værksted. 10 år senere flyttede vi fra Indre By i København til vores store flotte lokaler i Farum, hvor vi også har et stort demo-rum. 

Herfra servicerer vi lydentusiaster på hele Sjælland.​

Vi er garvede specialister inden for teknik og god lyd

Vi er eksperter inden for lyd, og vi forhandler en bred vifte af alt fra pladespillere til forstærkere og højttalere. Det gælder både klassiske anlæg og mere moderne anlæg med Bluetooth. Derudover har vi vores eget mærke, som hedder Zingali. Det bliver importeret fra Italien, og vores speciale er højttalere og PA.

Vi er med andre ord ikke ligesom din gængse stereo-pusher. Vi er garvede specialister, som brænder for vores håndværk. Vi er entusiaster inden for teknik og god lyd. Derfor har vi en stor viden, og vi deler gerne ud af vores viden. Køb PA-anlæg eller køb højtaler hos os, hvis du vil have det bedste. Vi tilbyder også forstærker reparation og højtaler reparation 

Køb PA-anlæg og køb højtaler fra de bedste mærker

​Du er velkommen til at besøge vores 150 m2 store demo-rum, hvor du kan se et udvalg af de produkter, som vi har udvalgt fra besøg på verdens HiFi-messer. Alt, hvad vi har, kunne vi selv tænke os at eje. Det tager blot 20 minutter at køre i bil fra København til Farum, og vi har masser af parkeringspladser.

Køb PA-anlæg eller køb højtaler, og du kan starte med at ringe eller skrive til os, hvis du ønsker at vide mere om Zingali eller om vores andre mærker. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

JJ-Teknik ApS

Bygmarken 26

3520 Farum

Kontakt os

Telefon: 44 99 07 05

E-mail: jjteknik@jjteknik.dk

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket