Højtaler reparation og forstærker reparation

JJ-Teknik i Farum, reparerer alt fra dyrt High-end udstyr til konsumgrej fra dine gængse elektronikkæder. Som elektronikværksted på Sjælland, lidt uden for København, tilbyder vi reparation af højttalere, samt forstærker reparation og andet HiFi-udstyr. Vi kan også lave modificering og ombygning af lydenheder og stereoanlæg.

På lageret kan du finde alt, hvad musikhjertet begærer. Vi fører High-end mærker, såsom Krell, Mark Levinson, samt Tandberg-anlæg der er helt op til 40 år gamle. Se meget mere udstyr på vores webshop. En tur på værkstedet er således både et nostalgisk tilbageblik og samtidig en visuel præsentation af, hvor meget der er sket i branchen de seneste 30 år.

Vi har desuden også billige anlæg til den knap så kritiske, og måske mere gængse kunde. Som hovedværksted for en af landets absolut større elektronikkæder, er vi nødsaget til at have et bredt sortiment, ligesom vores praktiske erfaring spænder over en vid kløft af kvalitet.

Professionel højttaler reparation og reparation af forstærkere

​Hovedkompetencen på værkstedet i Farum, er reconing og restaurering af højttalere og forstærkere. En af de mest almindelige reparationer på højttalere er ved defekte/mørnede kantophæng, hvor vi skal foretage udskiftning af kantophænget. Desuden er revner i membranen også en defekt, vi ofte ser. 

Disse ting er ofte svære at undgå med tiden og det kan derfor være en klar økonomisk fordel for dig, at foretage højtaler reparation, frem for at investere i helt nye lydenheder.

Mange af tingene skal ”bare lige” friskes op, men der er også meget udstyr, der åbenlyst har levet et hårdt liv, og som skal have professionel højtaler reparation efter at være blevet brændt af. 

Vi laver både kosmetiske og tekniske reparationer af forstærkere og højttalere og har rigtig mange års erfaring med begge dele. Vi kan også hjælpe med reparation af bilstereo. Kom forbi værkstedet med dine stereohøjttalere, forstærker eller pladeafspiller.

Få gode priser på forstærker reparation og reparation af højttalere

Gammel elektronik skal have en kærlig hånd. Lad professionelle fagfolk hjælpe dig med reparation af din forstærker eller reparation af din højttalerenhed. Lyd er vores passion og med ekspertviden i det tekniske perspektiv er vi ikke bare din normale elektronikbutik – vi er eksperter i forstærker reparation og reparation af højtalere.

Et hurtigt kig på et par faktura og arbejdssedler afslører, at priserne på reservedele er yderst konkurrencedygtige og timelønnen er så lav, at alle har råd til at få repareret deres hjertebørn.

Kontakt os på telefon 44 99 07 05 for at høre mere om priser, reservedele og eventuelt modtage et rigtig godt tilbud på højttaler reparation eller reparation af forstærker. Har du enkle spørgsmål eller lignende, er du også velkommen til at skrive til jjteknik@jjteknik.dk

Uanset hvilken type udstyr du ligger inde med, hjælper vi dig gerne, fra High-end til billige audio-løsninger. Få en rutevejledning til værkstedet i Farum. Vi har gratis parkering ved værkstedet.

Er du på jagt efter nyt HIFI eller højttalere så besøg vores butik AV-Centrum

Firmainfo

J.J.-TEKNIK ApS

Bygmarken 26
​3520 Farum

Kontakt

Telefon: ​44 99 07 05​

E-mail: jjteknik@jjteknik.dk

Åbningstider

Alle hverdage mellem kl.9.00-16.00